Garantia produselor


  1. Garantia produselor

1. Fiecare produs comercializat de DOCTOR IN UNIFORMA beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trăsăturile caracteristice ale fiecărui produs sunt furnizate în pagina de prezentare a acestuia. Informații cu privire la termenii și condițiile de garanție DOCTOR IN UNIFORMA, și instrucțiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de produse sunt predate Clientului sub forma unei broșuri introdusa in fiecare colet. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garanție extinsă, în alți termeni și alte condiții și/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garanția oferita de DOCTOR IN UNIFORMA este emisa în conformitate cu legislația în vigoare și se bazează pe obținerea de catre DOCTOR IN UNIFORMA a documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate și/sau de conformitate, direct de la producător și/sau distribuitorii autorizați ai producătorului.

Fiecare produs comercializat de DOCTOR IN UNIFORMA beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003, si conform prevederilor art. 

inclusiv pentru cazurile in care informatiile privind calitatea produselor oferite de fabricantul produsului lipsesc. 

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului in limita stocului disponibil, sau returnarea contravalorii acestuia. 

2. In cazul in care DOCTOR IN UNIFORMA nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care DOCTOR IN UNIFORMA ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele achitate vor fi rambursate de catre DOCTOR IN UNIFORMA in termen de maximum 14 zile calendaristice, conform art. 11 alin. 2 din Legea 130/2000 privind executarea contractelor la distanta.