Detalii Returnare

  1. Detalii Returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.


Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul e).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile.

Pentru returul produselor achizitionate care indeplinesc conditiile legii prezentate mai sus, va rugam sa completati formularul de retur de aici in care sa cautati comanda dupa numarul de telefon si apoi sa completati cu datele necesare urmand pasi din formular.

Ulterior, vom trimite curierul pentru a ridica coletul de la dvs. Acesta se va expedia catre SC DOCTOR IN UNIFORMA SRL, comuna Bucovat, sat Bucovat nr 903, judetul Dolj. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dumneavostra.

Costul transportului pentru returnare este de 17 lei. Daca se opteaza pentru returnarea banilor se va retine costul de transport si se va returna diferenta doar prin CONT BANCAR.

Returul se valideaza doar daca produsele sunt nefolosite si neuzate (rupte, spalate, patate, murdare si orice alt element care face diferenta fata de produsul nou care a fost livrat).

Restituirea banilor se face doar in momentul in care intram in posesia produselor si dupa verificarea lor.

In cazul returnarii sabotilor produsul trebuie trimis in ambalajul original (cutia sabotilor) care sa nu fie deteriorat:
ADRESA:Strada Dimitrie Gerota nr 103 Craiova Judetul DOLJ
DESTINATAR: DOCTOR IN UNIFORMA
TELEFON:0720 485 488
Costul transportului va fi suportat de dumneavostra.