Detalii Returnare

  1. Detalii Returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta: Consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.


Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, Articolul 16, punctul e).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile.

Pentru returul produselor achizitionate care indeplinesc conditiile legii prezentate mai sus, va rugam sa completati formularul de retur de aici in care sa cautati comanda dupa numarul de telefon si apoi sa completati cu datele necesare urmand pasi din formular.

Ulterior, vom trimite curierul pentru a ridica coletul de la dvs. Acesta se va expedia catre SC DOCTOR IN UNIFORMA SRL, comuna Bucovat, sat Bucovat nr 903, judetul Dolj. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dumneavostra.

IN CAZUL COMENZILOR CU RIDICARE DE LA EASYBOX procedura este urmatoarea:

Atat pentru retur de bani, cat si pentru inlocuire, se urmeaza pasii formularului de retur, completandu-se si o adresa de ridicare a coletului pentru curier in campul "COMENTARIU". 

RETURUL NU SE POATE REALIZA LA EASYBOX.

Pentru returul produselor achizitionate vom trimite curierul pentru a ridica coletul de la dvs.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dumneavostra.
Costul transportului pentru returnare este de 18 lei.
Daca se opteaza pentru returnarea banilor se va retine costul de transport si se va returna diferenta doar prin CONT BANCAR.

ATENTIE! CERERILE DE RETUR DE BANI, COMPLETATE FARA CONT IBAN, VOR FI IGNORATE. 


Returul se valideaza doar daca produsele sunt nefolosite si neuzate (rupte, spalate, patate, murdare si orice alt element care face diferenta fata de produsul nou care a fost livrat).
Restituirea banilor se face doar in momentul in care intram in posesia produselor si dupa verificarea lor in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul in care returnati partial sau integral comanda si doriti retur de bani, iar in comanda initiala ati avut transport gratuit, daca in urma returnarii valoarea comenzii initiale scade sub 300 de lei, se vor retine din returul banilor transportul dus (18 lei)  si intors (18 lei) .

In cazul in care returnati sau inlocuiti mai multe produse treceti in casuta: Detalii retur urmatorele: nume produs, marimea dorita, culoare dorita.

Returul se valideaza doar daca produsele sunt nefolosite si neuzate (rupte, spalate, patate, murdare si orice alt element care face diferenta fata de produsul nou care a fost livrat).

Restituirea banilor se face dupa ce intram in posesia produselor si dupa verificarea lor, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea returului.

In cazul returnarii sabotilor, produsul trebuie trimis in ambalajul original (cutia sabotilor), care sa nu fie deteriorat. In cazul in care returnati sabotii fara cutie, se retine un cost de 30 lei pentru ambalaj. Ne rezervam dreptul de a refuza returul produselor daca acestea sunt neconforme si nu mai pot fi revandute. 


ADRESA:Bld. 1 Mai, nr. 86, in spatele Fabricii de Confectii, Craiova, Dolj.
DESTINATAR: DOCTOR IN UNIFORMA
TELEFON:0720 485 488
Costul transportului va fi suportat de dumneavostra.