Costume medicale stretch dama

  1. Costume medicale stretch dama
SUPER PRET
Costum medical stretch alb, cu bluza kimono si pantaloni tip jogger
-27%
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)

Mai multe informații despre costume medicale elastice

Costumele medicale elastice sunt confecționate din materiale elastice care se pot adapta la forma și dimensiunea corpului. Acestea sunt confortabile și permit o mai mare mobilitate, ceea ce le face ideale pentru o varietate de situații medicale.

Uniformele medicale stretch sunt concepute pentru a le oferi medicilor un nivel ridicat de protecție împotriva diferitelor substanțe cu care pot intra în contact.

Costumele stretch sunt confecționate din materiale de calitate, precum poliesterul, vâscoza și elastanul, care permit pielii să respire. Acest lucru asigură medicilor și asistentelelor medicale un nivel ridicat de confort și mobilitate în timpul intervențiilor chirurgicale și al altor proceduri medicale.

Costumele medicale elastice din magazinul nostru oferă o calitate excepțională la un preț accesibil. Materialele au fost selectate special pentru a oferi protecție și confort în același timp.

Costumele medicale stretch sunt produse într-o varietate de stiluri și modele pentru a satisface nevoile și preferințele angajaților din domeniul medical. Modelele moderne și o varietate de culori atractive fac ca aceste costume să fie confortabile și la modă. 

Costumele elastice sunt disponibile în diferite mărimi, astfel încât angajații medicali pot găsi cu ușurință mărimea perfectă. Aici veți găsi uniforme medicale stretch atât pentru femei, cât și pentru bărbați; ambele categorii fiind dotate cu buzunare laterale atât la pantaloni, cât și la cămăși. Acest lucru le oferă medicilor și asistentelor posibilitatea de a depozita diverse obiecte medicale, facilitându-le astfel munca de zi cu zi.

Doctor in uniforma este un producator roman de costume medicale dama si barbati care vă propune o gamă variată de modele unice de uniforme medicale, într-o varietate de culori deosebite. Cu marimi de la XS la XL, confortabile si culori variate cu design modern,unic, ergonomic de calitate superioară.

Material:75% poliester, 27% vascoza, 3% elastan. Calitatea sa deosebita il scoate in evidenta printre celelalte tesaturi cu greutatea mai mica de 200 gsm de pe piata, datorita firelor rasucite. Poate fi spalat la 40 grade celsius, procentul de contractie fiind mai mic de 2% astfel nu intra la apa. Confortul la purtare este remarcabil si lejer.