Costume medicale dama cu fermoar

  1. Costume medicale dama cu fermoar
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)

Mai multe informații despre costumele medicale damă cu fermoar

Costumele medicale de damă cu fermoar din magazinul nostru oferă avantaje semnificative pentru personalul medical. Design-ul cu fermoar permite o îmbracare și dezbrăcare rapidă, ceea ce poate fi util în situații de urgență sau în medii cu ritm alert. De asemenea, acest design permite personalului medical să ajusteze ușor costumul pentru a se potrivi nevoilor individuale, cum ar fi confortul și libertatea de mișcare.

Costumele medicale cu fermoar din magazinul nostru sunt confectionate din materiale de calitate superioara, sunt confortabile și durabile. Acestea sunt disponibile in mai multe culori si dimensiuni, ceea ce permite angajaților sa aleagă opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor lor.

În plus, acestea oferă un aspect profesional și curat, ceea ce poate crește încrederea pacienților în capacitatea personalului medical de a oferi servicii profesioniste.

Doctor in uniforma este un producator roman care vă propune o gamă variată de modele unice de costume medicale cu paspol - diverse culori, într-o varietate de culori deosebite. Cu marimi de la XS la 3XL, confortabile si culori variate cu design modern,unic, ergonomic de calitate superioară.

Material:Tercot (35% BBC 65 % Polyester). Calitatea sa deosebita il scoate in evidenta printre celelalte tesaturi cu greutatea mai mica de 200 gsm de pe piata, datorita firelor rasucite.Poate fi spalat la 40 grade celsius, procentul de contractie fiind mai mic de 2% astfel nu intra la apa. Confortul la purtare este remarcabil si lejer.