Costume medicale dama cu paspol

  1. Costume medicale dama cu paspol
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Mai multe informații despre costumele de damă cu paspoal

Costumele medicale de damă cu paspoal din magazinul nostru sunt confectionate din materiale de calitate superioară, sunt ușoare, confortabile și durabile. Acestea sunt disponibile în mai multe culori și dimensiuni, ceea ce permite personalului medical să aleagă opțiunea care se potriveste cel mai bine nevoilor lor.

Uniformele medicale de dama cu paspoal din magazinul nostru sunt o alegere ideala pentru personalul medical care doreste sa ofere servicii rapide, confortabile si profesionale pacientilor, precum si o mai buna organizare a instrumentelor medicale.

Doctor in uniforma este un producator roman care vă propune o gamă variată de modele unice de costume medicale cu paspol - diverse culori, într-o varietate de culori deosebite. Cu marimi de la XS la 3XL, confortabile si culori variate cu design modern,unic, ergonomic de calitate superioară.

Material:Tercot (35% BBC 65 % Polyester). Calitatea sa deosebita il scoate in evidenta printre celelalte tesaturi cu greutatea mai mica de 200 gsm de pe piata, datorita firelor rasucite.Poate fi spalat la 40 grade celsius, procentul de contractie fiind mai mic de 2% astfel nu intra la apa. Confortul la purtare este remarcabil si lejer.