Servicii de broderie Doctor in uniforma

  1. Servicii de broderie Doctor in uniforma

Ce este broderia?

Broderia este un tip de cusatura in relief realizata pe suport textil, in diverse culori, cu scopul de a decora si infrumuseta articolele textile. La ora actuala, programele computerizate pe care le folosim la atelierul de broderie ne permit sa realizam orice tip de broderie cu precizie maxima a detaliilor si combinatie complexa de culori, text, sigle si elemente grafice.


Broderia personalizata poate fi folosita pentru

1. Broderie pentru Spitale si Cabinete medicale

Putem realiza la comanda orice tip de reprezentare grafică brodată pentru sigle, monograme, text, grafică tip ecuson şi orice alte elemente grafice brodate pe articole textile folosite în domeniul medical, pentru spitale, clinici, farmacii şi cabinete medicale.


2. Broderie pentru Salopete si echipamente de lucru

Broderiile realizate de Limarom pentru salopete si echipamente de lucru se remarca prin versatilitate (putem broda oricare zona a echipamentului de lucru sau salopetei), detalii grafice de exceptie, rezistenta deosebita la murdarire, durabilitate in timp (broderiile isi pastreaza aspectul si densitatea dupa sute de spalari).


Doctor in uniforma realizeaza broderii de personalizare pentru uniformele medicale, uniforme horeca, halate medicale si alte produse comandate de la noi.


Comenzi și asistență clienți:
Costume spital doctor in uniforma contact 0720 485 488
Costume spital doctor in uniforma facebook Messenger
Costume spital doctor in uniforma whatsapp WhatsApp