Castiga bani cu Doctor in uniforma

  1. Castiga bani cu Doctor in uniforma

Castiga bani cu Doctor in uniforma!

Ofera un share si un follow la pagina: https://www.facebook.com/Doctor-in-uniforma-2301048320223383

Poti castiga bani direct in cont pe care ii poti transforma in cupon de discount si iti poti achizitiona orice produs doresti de pe site.


Cum functioneaza:

1. Plaseaza o comanda pe site si primesti automat un cod de campanie dupa ce se livreaza comanda pe care il dai prietenilor.

2. Cu cat ne recomanzi mai multor prieteni, cu atat castigi mai multi bani.

3. Daca prietenii tai plaseaza o comanda cu o valoare minima de 200 de lei si folosesc codul de la tine, si tu si prietenii tai, ve-ti primi automat 10 lei, pentru fiecare comanda plasata.


Tu ne recomanzi, noi te rasplatim!


La livrarea comenzilor si prietenii tai vor primi un cod, pe care il pot transmite mai departe.


Pentru a vedea cati bani ai adunat in contul tau click aici.


Joy 10 Bonusul prieteniei 


Termeni si conditii


Comanda plasata trebuie sa fie de minim 200 de lei. Vei primi automat un cod de campanie pe care il dai prietenilor.


Codul va fi trimis prin sms, dupa livrarea primei comenzi. Codul primit trebuie transmis cat mai multor persoane, fara limita. Bonusul este de 10 lei/comanda, oferit de Doctor in uniforma, pentru fiecare recomandare din partea ta, urmata de o comanda plasata cu codul tau.


Banii cumulati din plasarea comenzilor  cu codul tau, vei putea achizitiona produse de pe site-ul nostru. Nu se vor acorda beneficii in cazul comenzilor returnate. Bonusul se atribuie doar sub forma de puncte de loialitate cu care iti poti cumpara produse de pe site, nu se permit alte forme de restituire.


Promotia Joy 10 , este valabila in perioada 01.07.2020-01.10.2020


Model de calcul pentru un posibil bonus:


Plasezi comanda in site si primesti un cod prin sms dupa livrarea comenzi->Codul primit il dai unei prietene->Plaseaza comanda de minim 200 de lei->Automat in contul tau virtual o sa primesti un bon in valoare de 10 lei, iar prietena ta va primi 10 lei discount la comanda.


Cu cat mai multi prieteni cu atat mai multi bani!