Informatii livrare si plata

  1. Informatii livrare si plata


Livrarea produselor va fi GRATUITĂ oriunde în țară pentru comenzile care au o valoare de minim 200 RON.


Pentru comenzile mai mici de 200 RON se va aplica un tarif de livrare în cuantum de 17 RON pentru orice localitate din țară.


Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România prin curier rapid in maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea prin sms.


Plata produselor se poate face prin ramburs, online cu card bancar prin procesatorul de plati EuPlatesc.


Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.


 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)


se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.


 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,


la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


S.C DOCTOR IN UNIFORMA S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților